Een zeer belangrijk onderdeel van de woning is ook de elektriciteit. Dit kan niet door een ieder worden aangesloten. Voor deze werkzaamheden gelden dan ook speciale richtlijnen. Binnen klussenbedrijf Chuckie hebben wij ook onze eigen elektricien die geheel volgens deze eisen oplevert.

Voor kleine werkzaamheden voor vervanging van een stopcontact, het aanleggen van een buitenstopcontact of het ophangen van een lamp boven de nieuwe eettafel. Geen probleem.

oude groepenkast

 

 

 

 


nieuwe groepenkastAls u een wat oudere woning heeft bestaat de kans dat u ook een oude groepenkast voor de elektra heeft. Eentje waarbij u maar twee zekeringen hebt en nog geen aardlekschakelaar. Deze laatste maakt uw installatie ook een stuk veiliger. Wanneer u of uw kinderen per ongeluk de stroom aanraken (denk ook aan die kinderhandjes en stopcontacten) dan schakelt deze aardlekschakelaar de stroom onmiddellijk af. Ook wanneer een elektrisch apparaat door bijvoorbeeld water onder stroom komt te staan schakelt deze de stroom uit. Klussenbedrijf Chuckie vervangt voor u de groepenkast in een moderne versie met zeer veel gebruikers gemak binnen een paar uur. Geen gedoe meer met zekeringen vervangen. Nee, u ziet meteen welke groep er uitschakelt bij kortsluiting en door de hendel weer naar boven te duwen schakelt deze weer in.

Als uw woning nog is voorzien van een oude geiser dan zal de gemeente op vele plaatsen u adviseren om deze te vervangen voor een boiler. Dit om het gevaar van koolmonoxide te voorkomen. Voor deze boiler bent u natuurlijk ook bij Klussenbedrijf Chuckie aan het juiste adres. Maar voor deze boiler is ook weer een aparte elektragroep nodig. Het is mogelijk om een bestaande groepenkast uit te breiden met een extra groep. Ook wanneer u een oude groepenkast heeft hangen.

Ook het leggen van bekabeling voor computer- en medianetwerken behoort tot de werkzaamheden van ons.

Wanneer u de badkamer gaat verbouwen heeft de elektricien ook een belangrijke taak. Aarding is namelijk van groots belang in een badkamer. U wilt natuurlijk geen enkel risico lopen als u op uw blote voeten de badkamer betreed. Wij kunnen een uitstekende aarding van uw badkamer verzorgen.

aardmat