vele mogelijkheden in modellen toiletten en ook hun afwerkingDroomt u ook al tijden over een mooi toilet in uw woning. Of wilt u graag een tweede toilet bij de slaapkamer? Klussenbedrijf Chuckie helpt u graag met deze droom. Wij horen graag wat uw wensen zijn en weten dit voor u te realiseren.

Wij monteren voor u een toiletframe die geheel weggewerkt wordt in de muur. Hierin zit alle techniek die er voor een toilet nodig is. Deze systemen zijn zelfs uit te breiden met bijvoorbeeld een speciaal bedienpaneel, brilverwarming, geurafzuiging of met een hygiënisch douche systeem voorzien van automatisch spoelen en föhn zodat wc papier niet meer noodzakelijk is. Daarna brengen wij het tegelwerk, natuurlijk in elk gewenste kleur of motief, voor u aan en ziet u alleen nog het bedienpaneel en de toiletpot vrij van de grond hangen.

Geen ruimte voor een extra toilet? Misschien kunnen we deze creëren door bijvoorbeeld de hal iets te verkleinen met een nieuwe muur en het kozijn. Graag geven wij advies en bekijken wij met u de mogelijkheden.

Geen afvoer aanwezig? Ook dat hoeft niet altijd een probleem te zijn. De meeste toiletsystemen zijn uit te rusten met een sanibroyeur (een soort vermaler) die het al af kan met een afvoer diameter van 20 millimeter. Deze is vaak nog weg te werken in een bestaande muur of vloer. 

Een bijpassend fontein mag natuurlijk niet ontbreken, eventueel extra voorzien van warmwater of een mooi onderkastje.

En wat dacht u van een mooie weggewerkte toiletrol dispenser in de muur waar ook het toiletframe in zit. Geen stapels rollen meer in het zicht.

Nu alleen hopen dat we het niet te mooi maken want dan zit de hele familie wel erg lang op het toilet !